Skisesongen er i gang, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Og vel så viktig, den fungerer også som forsikring.

https://skiforbundet.csapp.no/skiforbundet-bestill/

Barn under 13 år
Fram til den dagen du fyller 13 år, er alle barn som er medlemmer i et idrettslag automatisk dekket av Idrettsforbundets barneforsikring. Da behøver du IKKE betale skilisens.

F.o.m. fylte 13 år 
... er man ikke lenger forsikret gjennom barneforsikringen, og må løse skilisens for å kunne delta i terminfestede renn - enten årslisens eller engangslisens.

Lisensen fungere som forsikring for utøveren. En årslisens gjelder fra 1. oktober (eller kjøpsdato ved kjøp etter 1. oktober) til 30. september, og dekker både trening og konkurranser.

Har du betalt skilisens tidligere år?
Alle som kjøpte lisens i fjor, skal kunne finne betalingsinfo for årets sesongen i Min Idrett.

 Her vil du finne betalingsinformasjon, og du kan betale online eller ved bruke av KID. Når du har betalt, skriver du ut kvitteringen din og tar den med deg på skirennene i vinter.

Hvis det er et par år siden du hadde lisens, ta kontakt med klubben din, slik at de kan registrere deg som aktiv utøver igjen

Aldri hatt skilisens før?
Ta kontakt med klubben din. Klubben vil få tilsendt bestillingen og sørge for at betalingsinformasjon sendes på e-post til deg. På din side på Min Idrett, vil betalingsinformasjonen ligge. Der kan du også skrive ut lisensbevis.

Del denne siden