Skisamling med Oppsal ski

For å sikre at vi får noen fine treningsturer på ski gjennom vinteren, bruker Oppsal ski å arrangere to skisamlinger i løpet av sesongen. Turene er også meget sosiale.

Skisamling på Spåtind Fjellstue - 12.-14. november 2021

--------------------------------------------------------------------------

Her legger vi ut oppdatert informasjon når det er klart. Foreløpig ligger informasjon fra tidligere tur.

----------------------------------------------------------------------

 Fredag 12. til søndag 14. november blir det skisamling på Spåtind Fjellstue, tidligere Spåtind Sport Hotell. Skisamlingen er en flott mulighet til å bli bedre kjent, samtidig som barna får utviklet sine skiferdigheter. Foruten å gå på ski legger vi vekt på sosialt samvær både for små og store, og vi håper vi blir en stor gjeng også denne gangen.

StedSpåtind Fjellstue ligger flott til ved foten av Synnfjellet, ca. 3 timers kjøretur fra Oslo.  Les mer om hotellet, langrennsmuligheter og veibeskrivelse her:  https://www.spatind.no/   

 Påmelding: Alle deltakende barn må være påmeldt i følge med en voksen.  Send påmelding med navn på den enkelte og alder på barna, + eventuelt ønske om å bo sammen, innen tirsdag 12. oktober til oppsalski@gmail.com.  Vennligst skriv "Spåtind november 2021" i emnefeltet.  Hotellet har snøgaranti. Det vil si at vi kan avbestille gratis dersom snøen skulle utebli. Påmelding er bindende.

 Priser : Prisene er per person og omfatter helpensjon og forutsetter at 3-4 personer bor sammen på rommet:

  • Barn 13 år og eldre: kr. 1980
  • Barn 4-12 år kr. 1683
  • Barn under 3 år bor gratis i foreldrenes seng.

Barna som er medlem i klubben får i tillegg kr 350 i avslag på de oppgitte prisene.

 Prisen inkluderer:

  • Middag fredag
  • Frokost, lunsj og middag lørdag
  • Frokost og lunsj søndag
  • Sengetøy, håndklær
  • Bruk av basseng

 Har du matallergi eller andre behov? Gi beskjed, så ordner vi det.

 Samlingen: Alle kjører egen bil til Spåtind fredag ettermiddag.  Lørdag har vi to treningsøkter, en klassisk og en skøyting. Søndag har vi normalt en langtur med egen familie før lunsj, og med utsjekk innen kl. 14. 

Opplegget er tilpasset barnas alder og ferdigheter, og det passer like godt for de yngste barna som for de eldste.

Spåtind har smørebu der du kan preppe skiene før treningsøktene. Her deles velvillig råd og tips når skiene skal klargjøres. På lørdag kveld disponerer vi et eget lokale hvor vi har leker og moro for barna, og etter leggetid for de minste blir det quiz for de voksne foran peisen.

 

Del denne siden