Skisamling med Oppsal ski

For å sikre at vi får noen fine treningsturer på ski gjennom vinteren, bruker Oppsal ski å arrangere to skisamlinger i løpet av sesongen. Turene er også meget sosiale.

Skisamling på Brennabu - 26.-28. januar 2024

Skisamlingen blir også i 2024 på Brennabu i Valdres.

 

Frist for påmelding er: 18.12.23

 

Påmeldingslenke ligger i Spond.

 

Brennabu Fjellstue ligger på Vaset i Valdres – på grensen mellom skog og høyfjell, ca. 3 timers kjøretur fra Oslo. Hytta ligger midt i løypetraseen med skispor gjennom tunet. Det finnes tørkerom, skistaller, badstue, peisestue samt et lite kjøkken til vår disposisjon, og supermarked 5 minutter unna. Hovedhuset har 2-6-mannsrom, og alle rommene har eget dusj og toalett. Det må påregnes at man må dele rom. Angi gjerne i påmeldingsskjemaet dersom du har ønsker for hvem du vil dele rom med!

 

Skisamlingen er en flott mulighet til å bli bedre kjent, samtidig som barna får utviklet sine skiferdigheter. Foruten å gå på ski legger vi vekt på sosialt samvær både for barn og voksne, og vi håper vi blir en stor gjeng også denne gangen! Opplegget er tilpasset barnas alder og ferdigheter, og passer like godt for de yngste barna som for de eldste.

 

Alle deltakende barn må være påmeldt ifølge en voksen. Påmelding er bindende etter påmeldingsfristen. Hotellet har snøgaranti, det vil si at vi kan avbestille gratis dersom snøen skulle utebli. Faktura fra Oppsal ski kommer etter samlingen.

 

 Priser: Prisene er pr. person, omfatter helpensjon, og forutsetter at 2-6 personer deler rom

 

  • Barn 15 år og oppover/voksne: 2 390 kr
  • Barn 5-14 år: 1 195 kr
  • Barn under 5 år: 598 kr

 

Barn (opptil 18 år) som er medlem i klubben inkl. hjelpetrenere får 500 kr  i avslag på de angitte prisene (dekkes av Oppsal ski).

 

Prisen inkluderer: Middag, fredag. Frokost, varm lunsj og middag lørdag. Frokost og varm lunsj søndag.

 

Sengetøy og håndklær er ikke inkludert i prisen og må medbringes, eller det kan leies for 200 kr pr. person (OBS man må uansett re opp sengen selv). Brennabu ønsker beskjed på forhånd om hvor mange som vil leie sengetøy og håndklær (dette må angis i påmeldingsskjemaet).

 

 Kan ikke barnet delta på grunn av økonomiske årsaker, send e- post til styreleder på mail:

 leder.oppsalski@gmail.com for informasjon om mulig støtteordning. Slike henvendelser behandles

 fortrolig.

 

 Alle ordner egen transport til Brennabu fredag ettermiddag (rommene står til vår disposisjon fra ca.

  1. 17). Vi møtes til informasjonsmøte fredag kveld.

 

Lørdag har vi to treningsøkter, en klassisk og en skøyting. De minste barna går fristil til begge økter, trenerne informerer om dette.

 

Lørdag kveld arrangerer vi leker og moro for barn og ungdommer, og sent på kvelden blir det quiz og hygge for de voksne.

 

Søndag har vi vanligvis en langtur før lunsj, og utsjekk innen kl. 12.30.

 

Ved spørsmål, kontakt styret på oppsalski@gmail.com

 

Les og se mer om Brennabu, langrenns mulighetene og veibeskrivelse her: www.brennabu.no

 

Del denne siden